Route du Soleil
PRESENTS

logo

30 jan - 6 feb 2021

Line Up

Aanschouw de artiesten die voor ongezien spektakel zullen zorgen op de Andorrese bergflanken. Zij bijten alvast de spits van onze line-up af, maar meerdere artiesten zullen hen nog vervoegen! Daarnaast kunnen we ook rekenen op een reportersploeg met enkele special guests die een week lang zullen meegaan.

Wat met corona?

We zullen alle mogelijke middelen in het werk stellen om Snowbreak even spektakelrijk en gezellig te houden als voorgaande edities. Je kan sowieso rekenen op een prachtig uitgewerkte outdoor après-ski stage waar we de optredens zullen laten doorgaan in openlucht. We zullen ook zoveel mogelijk après-ski terrassen bouwen op en naast de piste, zodat de sfeer er zeker een hele week zal inzitten.

Daarnaast kun je rekenen op flexibele bookingsvoorwaarden waarbij je reis steeds gegarandeerd is en je bij een veranderend reisadvies je geld gegarandeerd terugkrijgt.

Hieronder meer.

Highlight 1
outdoor corona-proof après-ski stage
Highlight 4
outdoor optredens
Highlight 5
santa SKI

Dagelijks valt er wel iets te beleven op of rond de piste! We nemen een volledige vrachtwagen aan kleurrijk materiaal mee om ook overdag het spektakelgehalte hoog te houden. Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk en gratis voor iedereen.

Santa Ski
santa ski
Tubing
TUBING
Banana Slalom
BANANA SLALOM
Big air bag jumping
big airbag
Fakkelafdaling
fakkelafdaling
Snowcooter
SNOWSCOOTER

Information

Wat moet ik doen om mee te kunnen?

Snowbreak is al 6 jaar op rij in een mum van tijd uitverkocht, we verwachten dat deze editie ook zal uitverkopen. Wees er snel bij en zeker voor voor de grotere appartementen, want die gaan heel snel!

Inschrijven gebeurt in groepen van 2 tot 15 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek. De eerste die zich inschrijft, maakt de groep aan, de anderen voegen zich daarna toe aan deze groep (binnen de 10 dagen).

Er zijn appartementen van 4p, 6p en 8p, sommige groepen zullen dus appartementen moeten combineren. Wij zorgen ervoor dat deze appartementen zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan betaal je een toeslag voor de lege bedden (€ 180 / leeg bed).

Hoeveel kost het?

Early bird price: € 450

Je betaalt hiervan slechts € 200 als voorschot om je plaats reserveren.

Deze prijs is inclusief:

 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 30 jan - zaterdagmiddag 6 feb 2021)
 • Skipas 6d voor het volledige gebied Grandvalira (220 km) (van zo 31 jan. t.e.m. vr 5 feb.)
 • Spectaculaire Winter Games
 • Corona cashback garantie
 • Festivalbandje: toegang tot de optredens
 • Gratis toegang tot outdoor stage & après-ski terras
 • Hello bank! membership **

Optioneel:

 • Wil je meegaan met de bus uit België dan betaal je € 80 extra.

** Zie hieronder: Hello bank! deal

Heen & Terug met de bus

Naar Andorra rijden we 's nachts, we vertrekken op vrijdagavond 31 januari. De aankomst is voorzien op zaterdagmiddag 1 februari. Het vertrek is voorzien op 2 tijdstippen. Er zullen bussen vertrekken rond 18u00 en rond 23u00. In het terugkeren vertrekken we op zaterdag 8 februari in de vooravond, aankomst in België is op zondagvoormiddag 9 februari.

Op- en afstapplaatsen:

 • Brussel
 • Gent
 • Antwerpen
 • Leuven

Eigen vervoer

Voor de mensen die met eigen vervoer wensen te komen, is er ter plaatse helaas geen gratis parking. Elke parking is betalend in Pas de la Casa, hou hier dus rekening mee (gemiddelde kost: € 50 à € 70 voor 1 week).

Zorg er verder voor dat jullie met voldoende ervaren chauffeurs in de auto zitten. De route naar Andorra is lang en niet voor watjes, zeker de laatste bergklim is vaak besneeuwd en glad!

THE HELLO BANK DEAL

Snowbreak 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Hello bank! - 100% mobiel en 100% gratis.

Hello member kan je hier gratis worden. Het kost slechts enkele minuten tijd en je krijgt er ontzettend veel voordelen voor terug. Wens je toch geen Hello member te worden dan betaal je € 50 extra voor je skitrip

Het verblijf

In Andorra verblijf je in Pas de La Casa: een mini stadje op 2000 m hoogte. Omdat Andorra Tax-Free is, is er op elke hoek wel een winkeltje te vinden waar alles aan minder dan de helft van de prijs is van de Alpen. De drankprijzen zijn er bv. spotgoedkoop. Er is trouwens ook een McDonalds & Burger King. Onze appartementen liggen allemaal vlak op of vlak bij de piste. Alle appartementen zijn van dezelfde kwaliteit en zijn van al het nodige comfort voorzien. Er is een volledig uitgeruste keuken, sanitair en living. De gemiddelde kwaliteit is iets beter dan de Franse standaard.

Vanaf 1 januari 2021 kan je online een waarborg betalen van € 100 p.p. voor de eigenaars van de appartementen

Wat Kan Ik Nog Via Route du Soleil Fixen?

Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Voor skimateriaal & skilessen is dit +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Europ Assistance Reisbijstandsverzekering (€ 39)
 • Annuleringsverzekering (€ 49)
 • Ski & Snowboardmateriaal
 • Ski & Snowboardlessen

De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

Corona Flexibilteit

Als er negatief reisadvies bestaat op het moment van afreizen dan kun je gebruik maken van de corona cashback garantie. Deze is nu gratis (tot wanneer er 500 mensen ingeschreven zijn).

Wanneer er meer dan 500 mensen ingeschreven zijn, is die standaard inbegrepen bij de gewone annulatieverzekering (+€ 49).

Lees hier alle details over het annuleringsbeleid en de Corona Cashback garantie.

De inschrijvingen gaan open op 1 oktober.
Wil jij er dit jaar zeker bijzijn? Preregistreer je hier dan snel! De eerste 500 inschrijvingen genieten van het Early Bird tarief én gratis cashback garantie.