Route du Soleil
PRESENTS

logo

1-8 februari 2020

Line Up

Onderstaande artiesten zullen zorgen voor ongeziene sfeer en spektakel bovenop de berg. Zij spannen alvast de kroon, maar er zullen er nog tientallen anderen bijkomen. Daarnaast kunnen we ook rekenen op een reportersploeg met enkele special guests die een week lang zullen meegaan.

Highlight 1
après-ski stage
Highlight 2
Fakkelafdaling
Highlight 3
optredens
Highlight 4
EIGEN FEESTZAAL
Highlight 5
santa run

Op & rond de pistes zal er gedurende de hele week behoorlijk wat te beleven zijn. Al deze activiteiten zijn inclusief voor iedereen.

Santa Run
santa ski
Banana Slalom
TUBING
Tubing
BANANA SLALOM
Big air bag jumping
big airbag
Fakkel afdaling
fakkelafdaling
Aerobics
mountain yoga
Church Party
pink church party
Activity
pokémon snow
Activity
WK human curling
Activity
WK MARIELOUISEN

Information

How to join?

Snowbreak is al 5 jaar op rij supersnel uitverkocht, deze editie zal naar alle waarschijnlijkheid ook uitverkopen. Wees er dus op tijd bij, vooral de grotere appartementen zijn steeds snel weg. UPDATE: de meeste appartementen zijn reeds uitverkocht, er resten slechts een aantal plaatsen meer.

Inschrijven gebeurt in groepen van 2 tot 15 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek. De eerste die zich inschrijft maakt de groep aan, de anderen voegen zich daarna toe aan deze groep (binnen de 10 dagen).

Er zijn appartementen van 4p, 6p, 8p en 10p, sommige groepen zullen dus appartementen moeten combineren. Wij zorgen ervoor dat deze appartementen naast elkaar, of indien niet mogelijk, zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest dan betaal je een toeslag voor de lege bedden (180€ / leeg bed).

Hoeveel kost het?

450 €

Je betaalt hiervan slechts 200 € als voorschot om je plaats reserveren.

UPDATE: de meeste appartementen zijn reeds uitverkocht, er resten slechts een aantal plaatsen meer.

Deze prijs is inclusief:

 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 1 feb - zaterdagmiddag 8 feb 2020)
 • Skipas 6d voor het volledige gebied Grandvalira (220 km) (van zo 2 feb. t.e.m. vr 7 feb.)*
 • Spectaculaire Winter Games
 • Festivalbandje: toegang tot de optredens
 • Hello bank! membership **

Optioneel:

 • Wil je meegaan met de bus uit België dan betaal je 80 € extra.
 • All-In drank 's avonds in de feestzaal van 22h tot 02h - frisdrank, bier, cocktails (+50€)

** Zie hieronder: Hello bank! deal

Heen & Terug met de bus

Naar Andorra rijden we 's nachts, we vertrekken op vrijdagavond 31 januari. De aankomst is voorzien op zaterdagmiddag 1 februari. Het vertrek is voorzien op 2 tijdstippen. Er zullen bussen vertrekken rond 18u00 en rond 23u00. In het terugkeren vertrekken we op zaterdag 8 februari in de vooravond, aankomst in België is op zondagvoormiddag 9 februari.

Op- en afstapplaatsen:

 • Brussel
 • Gent
 • Antwerpen
 • Leuven

Eigen vervoer

Voor de mensen die voor het eigen vervoer kiezen is er ter plaatsen geen gratis parking voorzien. Elke parking is betalend in Pas de la Casa, hou hier dus rekening mee (gemiddelde kost bedraagt tussen de €50 en €70 voor 1 week).

Zorg er verder voor dat jullie met voldoende ervaren chauffeurs in de auto zitten. De route naar Andorra is lang en niet voor watjes, zeker de laatste bergklim is vaak besneeuwd en glad!

THE HELLO BANK DEAL

Snowbreak 2020 is mede mogelijk gemaakt door onze partner Hello bank! - 100% mobiel en 100% gratis.

Hello member kan je hier gratis worden. Het kost slechts enkele minuten tijd en je krijgt er ontzettend veel voordelen voor terug. Wens je toch geen Hello member te worden dan betaal je 50€ extra voor je skitrip (Opgelet: de aanvraag om Hello member te worden moet ingediend worden voor 15 december 2019)

Het verblijf

In Andorra verblijven we in Pas de La Casa: een mini stadje op 2000m. Omdat Andorra Tax-Free is is er op elke hoek wel een winkeltje te vinden waar alles aan minder dan de helft van de prijs is van de Alpen. De drankprijzen zijn er bv. spotgoedkoop. Er is trouwens ook een Mc Donalds & Burger King. Onze appartementen liggen allemaal vlakop of vlakbij de piste. Alle appartementen zijn van dezelfde kwaliteit en zijn van al het nodige comfort voorzien. Er is een volledig uitgeruste keuken, sanitair en living. De gemiddelde kwaliteit is iets beter dan de Franse standaard.

Vanaf 1 januari 2020 kan je online een waarborg betalen van 100€/pp voor de eigenaars van de appartementen

Wat Kan Ik Nog Via Route du Soleil Fixen?

Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Voor skimateriaal & skilessen is dit +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Allianz Reis- & Annuleringsverzekering
 • Ski & Snowboardmateriaal
 • Ski & Snowboardlessen

De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

Ook dit jaar waren de appartementen RAZENDSNEL uitverkocht. Voor het 5de jaar op rij is Snowbreak SOLD OUT. Preregistreren voor Snowbreak 2021 kan via onderstaande knop!