Route du Soleil
presents

5 jaar

3-10 februari 2018 [SOLD OUT]
Met Jebroer, Kraantje Pappie, Bizzey & Romeo Elvis

Line-up

De beste acts van de afgelopen 5 jaar tekenen present voor deze XL editie.
De optredens gaan door op onze mountain top stage, après-ski stage of 's avonds in onze eigen feestzaal.

Edgard Mile
Flavour Drop
Maddis
Masai
Saxual
Tous les deux
Dj Maesive
Dj Sir Lanka
> <

Highlights

It's the journey, not the destination.

Op & rond de pistes zal er de hele week heel wat te beleven zijn. Al deze activiteiten zijn inclusief voor iedereen.

Human Bowling
Santa Run
Archery Tag
Waterski Contest
1000m Tubing
Big Air Bag Jumping
FAKKELAFDALING
Mountain top warm-ups

Dress up!

Op Snowbreak hoor je op te vallen. We zijn al jaren fervente voorvechter van het fluorescerende, ééndelige skipak uit de kast van je oma. Als je er zelf geen hebt kan je optioneel onderstaande kledingstukken reserveren bij je inschrijving. Wie al eens eerder meeging krijgt de Official Snowbreak Cap. Wie al twee keer of meer meeging op Snowbreak krijgt een fluo skipak cadeau!

The Yellow Chick - 49€
The Pink Dude - 49€
Official Snowbreak Cap - 9€

Information

How to join?

Snowbreak was weer in sneltempo uitverkocht! Inschrijven kan niet meer, en de wachtlijst is té lang om nog een sprankeltje hoop te hebben. Tot volgend jaar misschien!

Inschrijven gebeurt in teams van 2 tot 12 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek. De eerste die zich inschrijft maakt het team aan met teamwachtwoord, de anderen voegen zich daarna toe aan dit team (binnen de 10 dagen).

Zowel in Andorra als Zwitserland zijn er appartementen van 4p, 6p, 8p en 10p, sommige teams zullen dus appartementen moeten combineren. Wij zorgen ervoor dat deze appartementen naast elkaar, of indien niet mogelijk, zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest heb je de mogelijkheid om een toeslag te betalen voor de lege bedden, of je appartement te delen met een ander team.

Hoeveel kost het?

Beide bestemmingen hebben dezelfde basisprijs.

480 €

Deze prijs is inclusief:

 • Verblijf van 7 nachten (zaterdagmiddag 3 feb - zaterdagmiddag 10 feb)
 • Skipas 6d (van zo 4 feb. t.e.m. vr 9 feb.)*
 • Spectaculaire Winter Games
 • Festivalbandje: toegang tot de optredens

Wil je meegaan met de bus uit België dan betaal je 80 € extra. Wens je geen Hello! member te worden, kan je ook genieten van de all-in deal mits een toeslag van 50€

*Skipas Andorra is 6d Grandvalira (220km piste, zo t.e.m. vr)

*Skipas Zwitserland is 6d Printze (220km piste, zo t.e.m. vr).Dit kan nog uitgebreid worden tot Les 4 Vallées (412km) voor 105€ extra

Heen & Terug met de bus

Naar Zwitserland vertrekken de bussen op zaterdagochtend 3 februari om 7u. We komen aan in de vooravond en kunnen bij aankomst onmiddellijk in de appartementen. De terugkeer is op zaterdagochtend 10 februari (aankomst in België zaterdagavond omstreeks 23h). Wie nog een skipas heeft voor de laatste zaterdag kan ook terugkeren op zaterdagavond 10 februari.

Naar Andorra rijden we 's nachts, we vertrekken op vrijdagavond 2 februari om 23h. De aankomst is voorzien op zaterdagmiddag 3 februari. In het terugkeren vertrekken we op zaterdag 10 februari in de namiddag, aankomst in België is op zondagochtend 11 februari. Wie koos voor een skipas voor de laatste zaterdag kan ook terugkeren op zaterdagavond 10 februari om 19u.

Naar beide bestemmingen leggen we ook een zaterdagavondbus in op 3 februari om 18u (opstapplaatsen voor deze bus: Gent & Brussel)

Op- en afstapplaatsen:

 • Brussel
 • Gent
 • Antwerpen
 • Leuven

Het verblijf

In Zwitserland verblijven we in Veysonnaz: een mini dorpje met bakker, slager en een handvol Zwitsers. Wij verblijven in appartementen die allen gelegen zijn langs dezelfde straat, waar ook de skilift is. De appartementen zijn voorzien van volledig uitgeruste keuken (incl. vaatwas, koffiezetapparaat), sanitair, living en een balkon. Er is gratis parking voorzien. De appartementen zijn van 3* en 4*. Voor de 4* sterren appartementen betaal je een toeslag van 50€ per persoon.

In Andorra verblijven we in Pas de La Casa: een mini stadje op 2000m. Omdat Andorra Tax-Free is is er op elke hoek wel een winkeltje te vinden waar alles aan minder dan de helft van de prijs is van de Alpen. De drankprijzen zijn er bv. spotgoedkoop. Er is trouwens ook een Mc Donalds & Burger King. Onze appartementen liggen allemaal vlakop of vlakbij de piste. Alle appartementen zijn van dezelfde kwaliteit (3*) en zijn van al het nodige comfort voorzien. Er is een volledig uitgeruste keuken (incl. vaatwas & koffiezet), sanitair en living.

De gemiddelde kwaliteit is iets beter dan de Franse standaard.

Hierboven bij locaties vind je enkele voorbeeldfoto's van de appartementen voor elke bestemming.

Wat Kan Ik Nog Via Rds Fixen?

Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Voor skimateriaal & skilessen is dit +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Allianz Reis- & Annuleringsverzekering
 • Uitbreiding skipas laatste zaterdag
 • Uitbreiding skipas Les 4 Vallées (enkel voor Zwitserland)
 • Ski & Snowboardmateriaal
 • Ski & Snowboardlessen

De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijfpagina. Ze zijn dezelfde voor beide bestemmingen.

The Hello Bank Deal

Hello bank! is sinds jaar en dag onze partner, dakzij hen geven we op Snowbreak 2018 elke avond Tournée Génerale.

Ben je al Hello member? Registreer dan je IBAN in je login zone.

Nog geen Hello member?Klik hier om het te worden. Hello bank!, de bank voor de jonge avonturiers : 100% mobiel en 100% gratis. Wens je geen Hello bank! te worden kan je van de all-in deal genieten mits een toeslag van 50 EUR

Join

Klik hieronder om naar het inschrijvingsformulier te gaan. De eerste van je team schrijft zich in en maakt een team & teamwachtwoord aan. De anderen voegen zich daarna toe aan dit team.

SWITZERLAND
ANDORRA