Route du Soleil  

PRESENTS

logo

4 - 12 februari 2022

Wat met corona?

De corona pandemie lijkt de grootste impact achter zich te hebben gelaten en de skigebieden maken zich dan ook klaar voor het gekste seizoen sinds jaren, zonder beperkingen, maar mogelijk mét vaccinatiepas.

Mocht er toch nog één of ander virus of variant roet in het eten gooien dan kan je uiteraard kiezen voor onze Superflex Annuleringsverzekering waarbij je heel flexibel kunt annuleren met 100% geld-terug-garantie.


Lees hier alle details over de Superflex Annuleringsverzekering.

Highlight 1
Snowbreak 2022
Highlight 5
santa SKI

Dagelijks valt er wel iets te beleven op of rond de piste! We nemen een volledige vrachtwagen aan kleurrijk materiaal mee om ook overdag het spektakelgehalte hoog te houden. Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk en gratis voor iedereen.

Santa Ski
santa ski
Tubing
TUBING
Banana Slalom
BANANA SLALOM
Big air bag jumping
big airbag
Fakkelafdaling
fakkelafdaling
Snowcooter
SNOWSCOOTER

Information

Wat moet ik doen om mee te kunnen?

Snowbreak is al 7 jaar op rij in een mum van tijd uitverkocht, we verwachten dat deze editie ook zal uitverkopen, zeker omdat er de afgelopen 2 jaar geen Snowbreak heeft kunnen plaatsvinden. Wees er snel bij en zeker voor de grotere appartementen, want die gaan heel snel!

Inschrijven gebeurt in groepen van 2 tot 15 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek. De eerste die zich inschrijft, maakt de groep aan, de anderen voegen zich daarna toe aan deze groep (binnen de 10 dagen).

Er zijn appartementen van 3p, 4p, 5p en 6p, sommige groepen zullen dus appartementen moeten combineren. Wij zorgen ervoor dat deze appartementen zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan betaal je een toeslag voor de lege bedden (€ 200 / leeg bed).

Hoeveel kost het?

LAATSTE PLEKJES

€585

Je betaalt hiervan slechts € 200 als voorschot om je plaats reserveren.

Deze prijs is inclusief:
Prijzen hieronder vermeld zijn de prijzen inclusief de hoogste EARLY BIRD KORTING!

 • Verblijf van 7 nachten (zaterdag 5 feb - zaterdag 12 feb 2022)
 • Skipas 6d voor het volledige gebied Grandvalira (220 km) (van zo 6 feb. t.e.m. vr 11 feb.)
 • Spectaculaire Winter Games
 • Toegang tot de après-ski
 • Hello bank! membership **

Optioneel:

 • Wil je meegaan met de bus uit België dan betaal je € 95 extra.

** Zie hieronder: Hello bank! deal

Heen & Terug met de bus

Naar Andorra rijden we 's nachts, we vertrekken op vrijdagavond 4 februari. Er zullen bussen vertrekken rond 18u00 en rond 23u00, het exacte uur van vertrek wordt later meegedeeld. De aankomst in Andorra is voorzien op zaterdagmiddag 5 februari. In het terugkeren vertrekken we op zaterdag 12 februari in de vooravond, aankomst in België is op zondagvoormiddag 13 februari.

Op- en afstapplaatsen:

 • Brussel
 • Gent
 • Antwerpen
 • Leuven

HELP! Ik kan pas zaterdag vertrekken, wat nu?

Heb jij zaterdag nog een examen of moet jij die dag nog werken? Geen probleem wij bij Snowbreak hebben daar een oplossing voor. Speciaal voor jou is er de mogelijkheid om te boeken van zondag 6 februari tot zondag 13 februari. Verder leggen wij speciaal voor jou een bus in die vertrekt op zaterdagavond rond 23u00. Jouw aankomst in Andorra is dan voorzien op zondagmiddag 6 februari. Je vertrekt terug met de bus op zondag 13 februari in de vooravond en bent terug in België op maandagvoormiddag 14 februari.

Op- en afstapplaats:

 • Gent

Eigen vervoer

Voor de mensen die met eigen vervoer wensen te komen, is er ter plaatse helaas geen gratis parking. Elke parking is betalend in Pas de la Casa, hou hier dus rekening mee (gemiddelde kost: € 50 à € 70 voor 1 week).

Zorg er verder voor dat jullie met voldoende ervaren chauffeurs in de auto zitten. De route naar Andorra is lang en niet voor watjes, zeker de laatste bergklim is vaak besneeuwd en glad!

THE HELLO BANK DEAL

Hello bank! stuurt je voor een zacht prijsje op skivakantie. Om van deze deal te kunnen profiteren, moet je member zijn van Hello bank!.

Ben je nog geen member? Sluit je hier gratis aan vóór 6 december 2021 in amper een paar minuutjes. Word je liever geen member van Hello bank!, dan betaal je voor je trip €50 bovenop de vermelde Early Bird prijs.

Het verblijf

In Andorra verblijf je in Pas de La Casa: een mini stadje op 2000 m hoogte. Omdat Andorra Tax-Free is, is er op elke hoek wel een winkeltje te vinden waar alles aan minder dan de helft van de prijs is van de Alpen. De drankprijzen zijn er bv. spotgoedkoop. Er is trouwens ook een McDonalds & Burger King.

Onze appartementen liggen allemaal vlak op of vlak bij de piste. Alle appartementen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten, er is een volledig uitgeruste keuken, sanitair en een living. Je hebt de keuze tussen een Comfort appartement of een Deluxe appartement (+€ 69 p.p.).

Vanaf 1 januari 2022 kan je online de waarborg betalen van € 100 p.p. voor de eigenaars van de appartementen

Wat Kan Ik Nog Via Route du Soleil Fixen?

Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Voor skimateriaal & skilessen is dit +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

*De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

Wat met Corona?

Mocht er toch nog één of ander virus of een variant roet in het eten gooien dan kun je steeds kiezen voor onze Superflex Annuleringsverzekering (+49EUR) waarbij je heel flexibel kunt annuleren met 100% geld-terug-garantie. Lees hier alle details over de Superflex Annuleringsverzekering.

Je schrijft je in per groep. 1 iemand van jouw vriendengroep schrijft zich in. Achteraf ontvang je een unieke link zodat jouw groepsgenoten zich in dezelfde groep kunnen inschrijven. Ze hebben deze link nodig om zich aan dezelfde groep toe te voegen.