Route du Soleil
PRESENTS

logo

30 jan - 6 feb 2021

Wat met corona?

We zullen alle mogelijke middelen in het werk stellen om Snowbreak even spektakelrijk en gezellig te houden als voorgaande edities met respect voor de geldende regels. We zullen zoveel mogelijk après-ski terrassen bouwen op en naast de piste, zodat de sfeer er zeker een hele week zal inzitten.

Daarnaast kun je rekenen op flexibele bookingsvoorwaarden waarbij je reis steeds gegarandeerd is en je bij een veranderend reisadvies je geld gegarandeerd terugkrijgt.

Hier vind je meer info waarom we vinden dat gaan skiën zelfs in coronatijden perfect veilig kan..

Highlight 1
outdoor corona-proof après-ski
Highlight 5
santa SKI

Dagelijks valt er wel iets te beleven op of rond de piste! We nemen een volledige vrachtwagen aan kleurrijk materiaal mee om ook overdag het spektakelgehalte hoog te houden. Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk en gratis voor iedereen.

Santa Ski
santa ski
Tubing
TUBING
Banana Slalom
BANANA SLALOM
Big air bag jumping
big airbag
Fakkelafdaling
fakkelafdaling
Snowcooter
SNOWSCOOTER

Information

Wat moet ik doen om mee te kunnen?

Snowbreak is al 6 jaar op rij in een mum van tijd uitverkocht, we verwachten dat deze editie ook zal uitverkopen, zeker omdat we de capaciteit omwille van corona noodgedwongen hebben moeten verminderen. Wees er snel bij en zeker voor voor de grotere appartementen, want die gaan heel snel!

Inschrijven gebeurt in groepen van 2 tot 15 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek. De eerste die zich inschrijft, maakt de groep aan, de anderen voegen zich daarna toe aan deze groep (binnen de 10 dagen).

Er zijn appartementen van 3p, 4p, 5p en 6p, sommige groepen zullen dus appartementen moeten combineren. Wij zorgen ervoor dat deze appartementen zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan betaal je een toeslag voor de lege bedden (€ 180 / leeg bed).

Hoeveel kost het?

€ 415

Je betaalt hiervan slechts € 200 als voorschot om je plaats reserveren.

Deze prijs is inclusief:

 • Verblijf van 7 nachten (zaterdag 30 jan - zaterdag 6 feb 2021)
 • Skipas 6d voor het volledige gebied Grandvalira (220 km) (van zo 31 jan. t.e.m. vr 5 feb.)
 • Spectaculaire Winter Games
 • Toegang tot de après-ski
 • Een speciaal en kleurrijk mondmasker
 • Hello bank! membership **

Optioneel:

 • Wil je meegaan met de bus uit België dan betaal je € 80 extra.

** Zie hieronder: Hello bank! deal

Heen & Terug met de bus

Naar Andorra rijden we 's nachts, we vertrekken op vrijdagavond 29 januari. Er zullen bussen vertrekken rond 18u00 en rond 23u00, het exacte uur van vertrek wordt later meegedeeld. De aankomst in Andorra is voorzien op zaterdagmiddag 30 januari. In het terugkeren vertrekken we op zaterdag 6 februari in de vooravond, aankomst in België is op zondagvoormiddag 7 februari.

Op- en afstapplaatsen:

 • Brussel
 • Gent
 • Antwerpen
 • Leuven

Eigen vervoer

Voor de mensen die met eigen vervoer wensen te komen, is er ter plaatse helaas geen gratis parking. Elke parking is betalend in Pas de la Casa, hou hier dus rekening mee (gemiddelde kost: € 50 à € 70 voor 1 week).

Zorg er verder voor dat jullie met voldoende ervaren chauffeurs in de auto zitten. De route naar Andorra is lang en niet voor watjes, zeker de laatste bergklim is vaak besneeuwd en glad!

THE HELLO BANK DEAL

Snowbreak 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Hello bank! - 100% mobiel en 100% gratis.

Hello member kan je hier gratis worden. Het kost slechts enkele minuten tijd en je krijgt er ontzettend veel voordelen voor terug. Wens je toch geen Hello member te worden dan betaal je € 50 extra voor je skitrip

Het verblijf

In Andorra verblijf je in Pas de La Casa: een mini stadje op 2000 m hoogte. Omdat Andorra Tax-Free is, is er op elke hoek wel een winkeltje te vinden waar alles aan minder dan de helft van de prijs is van de Alpen. De drankprijzen zijn er bv. spotgoedkoop. Er is trouwens ook een McDonalds & Burger King.

Onze appartementen liggen allemaal vlak op of vlak bij de piste. Alle appartementen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten, er is een volledig uitgeruste keuken, sanitair en een living. Je hebt de keuze tussen een Comfort appartement of een Deluxe appartement (+€ 69 p.p.).

Vanaf 1 januari 2021 kan je online een waarborg betalen van € 100 p.p. voor de eigenaars van de appartementen

Wat Kan Ik Nog Via Route du Soleil Fixen?

Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Voor skimateriaal & skilessen is dit +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Europ Assistance Reisbijstandsverzekering (€ 39)
 • Annuleringsverzekering (incl. Corona Cashback Garantie) (€ 49)
 • Ski & Snowboardmateriaal
 • Ski & Snowboardlessen

De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

Corona Flexibilteit

Zal Snowbreak doorgaan?

Ja, de autoriteiten in Andorra hebben ons verzekerd dat het skigebied de hele winter zal openblijven. Ook vanuit België zijn er sinds midden september geen reisverboden meer. Uiteraard zullen we ook de maatregelen opvolgen en alls op een zo veilig mogelijke manier organiseren.

Wens je echter nog meer flexibiliteit in te bouwen en kun je ook onze superflexibele annulatieverzekering nemen (inclusief corona cashback garantie) (+€ 49).

Lees hier alle details over deze annuleringsverzekering.

Schrijf je hier in voor Snowbreak 2021!