SNOWBREAK ANDORRA

4 – 11 FEBRUARI 2023

Ook tijdens de lesvrije week trekken we in 2023 weer met onze winterkaravaan naar het mooiste skigebied van Andorra. We veroveren dit land opnieuw met meer dan duizend jongeren, tientallen artiesten, een opblaasbaar dierenrijk en onze eigen roze kerk die zal verrijzen op de skipiste!!

 

Early Bird prijs
v.a.
€590

diamond-pink

Line-up

REGI // YOLOTANKER // RADIO TOPKAAS // BROMEO’S// TOLA OG // 5NAPBACK // BASSBRAIN // C-MAN // ARTHUR LEWIS // UNREGULAR

diamond-pink
diamond-pink

Line-up

REGI // YOLOTANKER // RADIO TOPKAAS // BROMEO’S// TOLA OG // 5NAPBACK // BASSBRAIN // C-MAN // ARTHUR LEWIS // UNREGULAR

diamond-pink

Swipe en ontdek de volledige line-up!

What to do where

Dagelijks valt er wel iets te beleven op of rond de piste! We nemen een volledige vrachtwagen aan kleurrijk materiaal mee om ook overdag het spektakelgehalte hoog te houden. Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk en gratis voor iedereen.

What to do where

Dagelijks valt er wel iets te beleven op of rond de piste! We nemen een volledige vrachtwagen aan kleurrijk materiaal mee om ook overdag het spektakelgehalte hoog te houden. Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk en gratis voor iedereen.

Swipe en ontdek alle activiteiten!

Bestemming

Pas de la Casa, Andorra

Pas de la Casa is een fantastisch dorp gelegen in het sneeuwzekere skigebied Grandvalira. Naast een ontzettend mooi skigebied heeft Andorra nog één groot voordeel: Vanwege het belastingvoordeel in deze dwergstaat, zijn de prijzen voor eten en drinken in het gebied ontzettend laag vergeleken met andere skigebieden. Pas de la Casa barst van de leuke restaurantjes, bars en uitgaansgelegenheden!

Early Bird ticket

 v.a. €590 

Inclusief:

x 7 overnachtingen
x Skipas 6d Grandvalira (220 km)
x Spectaculaire Winter Games
x Top-Après-Ski
x De skireis van je leven!

Exclusief:

x Bus uit België: €135 extra
x Ski & Snowboardmateriaal
x Ski & Snowboardlessen

De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijfpagina.

Accommodatie

Wie kiest voor Andorra logeert in Pas de la Casa, de beste uitvalsbasis voor Grandvalira: er vertrekken maar liefst 5 zetelliften. De appartementen liggen allen op maximum 300m stappen van de skiliften. Sommigen zijn zelfs ski-in / ski-out.

Types accommodaties
Je kan kiezen uit volgende 3 soorten accommodaties:

  • Appartement Standard: Appartement met badkamer en volledig uitgeruste keuken
  • Appartement Comfort: Ruimere en iets modernere appartementen met badkamer en volledig uitgeruste keuken.
  • Appartement Premium: Ruime vernieuwde appartementen met badkamer en volledig uitgeruste keuken
  • Hotel Comfort: Comfortabele hotelkamer met badkamer.
  • Hotel Premium (Incl. B&B): Comfortabele hotelkamer met badkamer en ontbijt inclusief.

Praktische info
FAQ

Wat moet ik doen om mee te kunnen?

Snowbreak is al 8 jaar op rij in een mum van tijd uitverkocht. Wees er snel bij!

Inschrijven gebeurt in groepen van 2 tot 15 personen. Iedereen moet 18 jaar zijn op de dag van vertrek. De eerste die zich inschrijft, maakt de groep aan, de anderen voegen zich daarna toe aan deze groep (binnen de 10 dagen).

Er zijn appartementen van 3p, 4p, 5p en 6p, sommige groepen zullen dus appartementen moeten combineren. Wij zorgen ervoor dat deze appartementen zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan betaal je een toeslag voor de lege bedden (€ 200 / leeg bed).

Heen & terug met de bus

Naar Andorra rijden we ‘s nachts, we vertrekken op vrijdagavond 3 februari. Er zullen bussen vertrekken rond 18u00 en rond 23u00, het exacte uur van vertrek wordt later meegedeeld. De aankomst in Andorra is voorzien op zaterdagmiddag 4 februari. In het terugkeren vertrekken we op zaterdag 11 februari in de vooravond, aankomst in België is op zondagvoormiddag 12 februari.

Op- en afstapplaatsen:

 • Brussel
 • Gent
 • Antwerpen
 • Leuven
 • Brugge

Help! Ik kan zaterdag pas vertrekken, wat nu?

Heb jij zaterdag nog een examen of moet jij die dag nog werken? Geen probleem wij bij Snowbreak hebben daar een oplossing voor. Speciaal voor jou is er de mogelijkheid om te boeken van zondag 5 februari tot zondag 12 februari. Verder leggen wij speciaal voor jou een bus in die vertrekt op zaterdagavond rond 23u00. Jouw aankomst in Andorra is dan voorzien op zondagmiddag 5 februari. Je vertrekt terug met de bus op zondagochtend 12 februari en bent terug in België op zondagavond.

Op- en afstapplaats:

 • Gent

Het verblijf

In Andorra verblijf je in Pas de La Casa: een mini stadje op 2000 m hoogte. Omdat Andorra Tax-Free is, is er op elke hoek wel een winkeltje te vinden waar alles aan minder dan de helft van de prijs is van de Alpen. De drankprijzen zijn er bv. spotgoedkoop. Er is trouwens ook een McDonalds & Burger King.

Onze appartementen liggen allemaal vlak op of vlak bij de piste. Alle appartementen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten, er is een volledig uitgeruste keuken, sanitair en een living. Je hebt de keuze tussen een Comfort appartement of een Deluxe appartement (+€ 69 p.p.).

Vanaf 1 januari 2023 kan je online de waarborg betalen van € 100 p.p. voor de eigenaars van de appartementen.

Hoeveel kost het?

EARLY BIRD

€590

Voor Hello members. Hello member kun je gratis worden in slechts enkele minuten. Lees er hieronder alles over.

€640

Voor niet-Hello members.

Je betaalt hiervan slechts € 200 als voorschot om je plaats reserveren. Het restbedrag dient betaald te worden voor 1 december 2022.

Deze prijs is inclusief:

Prijzen hieronder vermeld zijn de prijzen inclusief de hoogste EARLY BIRD KORTING!

 • Verblijf van 7 nachten (zaterdag 4 feb – zaterdag 11 feb 2023)
 • Skipas 6d voor het volledige gebied Grandvalira (220 km) (van zo 5 feb. t.e.m. vr 10 feb.)
 • Spectaculaire Winter Games
 • Toegang tot de après-ski
 • Hello bank! Membership **

Exclusief:

Extra:

 • Touristentaks – €2/dag (ter plaatste te betalen)

*De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

** Zie hieronder: Hello bank! Deal

De Hello Bank Deal

Naar goeie gewoonte krijgen Hello Members 50EUR korting op onze skireizen. Hello bank is de meest mobiele bank van het land en heeft een supergoede applicatie waarmee je vlot al je betalingen kunt beheren. Ben je nog geen Member? Je kunt het gratis en in slechts enkele minuten worden zonder je naar een kantoor te hoeven te verplaatsen. Bovendien zijn er levenslang geen extra kosten mee verbonden. Sluit je hier gratis aan en geniet mee van het voordeel.

Eigen vervoer

Voor de mensen die met eigen vervoer wensen te komen, is er ter plaatse helaas geen gratis parking. Elke parking is betalend in Pas de la Casa, hou hier dus rekening mee (gemiddelde kost: € 50 à € 70 voor 1 week).

Zorg er verder voor dat jullie met voldoende ervaren chauffeurs in de auto zitten. De route naar Andorra is lang en niet voor watjes, zeker de laatste bergklim is vaak besneeuwd en glad!